Undersköterska Ögonkliniken

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

I denna rekrytering söker vi dig som är tillsvidareanställd på Västerviks sjukhus av Region Kalmar Län.

Arbetet som undersköterska på Ögonkliniken är varierande. I tjänsten ingår arbete på operation, förberedelser av patienter inför läkarbesök, arbete på dagavdelningen samt administrativa arbetsuppgifter såsom att boka patienter till mottagningen. Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en arbetsmiljö bland arbetskamrater inom olika yrkeskategorier där du får möjlighet till engagemang, ansvar och utveckling av klinikens arbete.

Vi har ett öppet klimat med patienten i fokus - patienten först!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som är positiv, flexibel, engagerad och ansvarstagande som person. Har du en vilja att samarbeta och ser ett gott bemötande som en självklarhet kan du vara den vi söker. Vårt team arbetar för att ständigt skapa det bästa resultatet för patienten och samtidigt utveckla kliniken. Vi värderar dina personliga egenskaper mycket högt. Om du vill vara med och utveckla vår verksamhet – tillsammans - och samtidigt ha ett omväxlande och intressant arbete passar du hos oss.

Vår arbetsplats

Ögonkliniken i Västervik ger specialiserad ögonsjukvård till invånarna i norra Kalmar län. Kliniken består av ögonmottagningar i Västervik, Vimmerby och Oskarshamn samt en dagavdelning- och operationsavdelning. Hos oss jobbar ett 50-tal medarbetare med olika kompetenser; läkare, ögonsjuksköterska, sjuksköterska, optiker, ortoptist, undersköterska och medicinska sekreterare. Största volymerna för kliniken är diagnostik och behandling av grå och grön starr, diabetesförändringar som behandlas med laser, sjukdomar i ögats gula fläck och ögonsjukdomar hos barn. På mottagningen sker utredning och behandling av sjukdomar i och kring ögat. På operationsavdelningen är största volymen kataraktkirurgi, där antalet operationer varierar något mellan åren, cirka 1 100–1 200. Ny behandling för maculadegeneration har introducerats de senaste åren.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/332

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-09-15

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Marie Schwartz

Avdelningschef

0490-865 07
Upplysning om tjänsten

Helene Andersson, Kommunal

0490-869 13

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 16 september 2019 Lämna synpunkter på innehållet