Undersköterska, Ortopedavdelning

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett arbete på ortopedkliniken i Kalmar vars verksamhet kännetecknas av ett välfungerande teamarbete mellan de olika professionerna. I vår verksamhet arbetar du både med akut och planerad vård. Detta bidrar till att verksamheten både är komplex och omväxlande.

- Det som gör ortopedkliniken så speciell är samarbetet mellan de olika professionerna vilket verkligen lyfter kliniken, här arbetar du aldrig ensam. Närheten till varandra är både otroligt viktig och positiv, det är så vi utvecklas i rätt riktning. Säger Åsa Engfeldt, avdelningschef.

Som undersköterska hos oss erbjuds du regelbunden kompetensutveckling. Vi har exempelvis läkarledda internföreläsningar två gånger per termin. Vi är också lyhörda för gruppens önskemål om kompetensutveckling. Ortopedkliniken är även klinisk utbildningsklinik i Kalmar län, vi handleder sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. På så sätt utvecklas både medarbetarna och studenterna.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet från hälso- och sjukvård. Dessutom erfarenhet av IT-systemet Cosmic är meriterande. Du är öppen och tillgänglig i ditt sätt att bemöta människor och har en professionell framtoning. God samarbetsförmåga och ansvarskänsla är egenskaper vi värdesätter, liksom hög servicekänsla och kvalitetsmedvetenhet. Eftersom det stundtals är hög arbetsbelastning är det viktigt att du kan arbeta självständigt samtidigt som du har förmågan att kunna ta beslut och prioritera när detta krävs. Som person är du trygg i din roll, positiv i ditt förhållningssätt och bidrar till ett bra klimat i arbetsgruppen. Vi ser att du står i linje med vår värdegrund- öppet, engagerat och kunnigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Ortopedkliniken på Länssjukhuset i Kalmar är länets största ortopedklinik. Vi har ett länsövergripande ansvar för ryggkirurgi och högspecialiserad fotkirurgisk ortopedi. På kliniken arbetar tillsammans cirka 100 medarbetare bestående av läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, undersköterskor och gipstekniker. Dagligen bedrivs även ett välfungerande samarbete med fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Ortopedkliniken arbetar med alla typer av ortopediska skador dygnet runt. Ortopedkliniken i Kalmar är en utbildningsavdelning vilket innebär att en stor och viktig del av arbetet handlar om handledning av studenter.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet. Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/731

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-01-17

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Sofia Lindberg, avdelningschef

0480-848 57
Upplysning om tjänsten

Åsa Engfeldt, avdelningschef

0480-44 82 64
Upplysning om tjänsten

Jessica Näslund, Kommunal

0480-812 25

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 18 januari 2020 Lämna synpunkter på innehållet