Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Undersköterska Ortopeden

Undersköterska Ortopeden

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Kom och bli en del av vårt härliga gäng som arbetar med patientens bästa i fokus. Ortopedkliniken är en verksamhet som bygger på tydliga, standardiserade processer och kunnig personal med gott bemötande.

Vi bedriver elektiv proteskirurgi, främst höft- och knäplastiker, på absolut högsta nivå.

Tjänsten är placerad på ortopedavdelning 8, men efter att du blivit mer trygg med vår verksamhet kommer det finnas möjlighet att även förlägga en del av arbetstiden på ortopedmottagningen. Du kommer få en klinikanpassad introduktion som gör dig trygg i ditt arbete. Du arbetar i team med sjuksköterska och har ett tätt samarbete med läkare och sjukgymnaster.

På avdelningen använder vi oss av individuell schemaplanering vilket gör att du själv till stor del kan påverka dina arbetstider. Avdelningen håller stängt alla storhelger, varannan helg samt v 29-32. Att vi håller stängt beror på vår verksamhets inriktning och patienternas stora inflytande när det gäller val av operationsdatum.

Vi söker

Vi söker nu en undersköterska som vill vara delaktig i arbetet med att förbättra verksamheten ytterligare. Eftersom kvaliteter som tydlighet, trygghet, effektivitet och närhet är viktiga grundpelare i ortopedklinikens värdegrund läggs alltid stor vikt vid personliga egenskaper vid rekryteringar till oss.

Löpande urval sker.

Vår arbetsplats

På Ortopedkliniken Oskarshamn är vi drygt 30 medarbetare och vår klinik har under flera är legat bland de bästa i Sverige beträffande patientnöjdhet enligt Nationella patientenkäten. Vi är mycket stolta över våra fina resultat och omdömen från våra patienter. Vi jobbar målmedvetet med att ständigt förbättra kvaliteten i våra processer och har alltid våra kunder i centrum. Detta gör också att en stor del av våra patienter kommer till oss även från andra län.

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/256

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-03-31
Upplysning om tjänsten

Christina Ottosson, avdelningschef

0491-782476
Upplysning om tjänsten

Martin Petersson, Kommunal

0491-782130

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30