Undersköterska Resursenheten

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

I denna tjänst söker vi dig som är utbildad Undersköterska och idag är tillsvidareanställd av Region Kalmar Län på Västerviks Sjukhus.

Som undersköterska i Resursenheten erbjuds du ett varierande uppdrag där du ges möjlighet att utvecklas inom din profession då du kommer att arbeta inom olika kliniker och verksamheter på Sjukhuset och inom Primärvården. För att förbereda dig på bästa sätt erbjuder vi en bra och väl utarbetad introduktion.

Vi som välkomnar dig är en grupp kvalificerade Undersköterskor och Medicinska Sekreterare och tillsammans täcker vi en stor del av korttidsfrånvaron på samtliga kliniker vid Västerviks sjukhus och på Vårdcentraler. På Resursenheten är vi unika i vårt arbetssätt och hos oss får du ett utvecklande uppdrag med en bred kunskap/kompetens och ny inspiration genom att arbeta inom olika verksamheter.

I dina arbetsuppgifter ingår att ge personlig omvårdnad till patienter och att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser. Du samarbetar kring patienten i team tillsammans med medarbetare inom olika yrkeskategorier, med målsättning att ge en god och säker vård. Vi har ett arbetsklimat som värnar om delaktighet och förutom dina arbetsuppgifter som Undersköterska så förväntar vi oss ett stort engagemang i Resursenhetens arbete samt en delaktighet i vårt förbättringsarbete.

Tjänsten ger stor möjlighet till variation i dina arbetstider då vi har öppet året runt, dygnets alla timmar.

Välkommen med din ansökan!

Vi söker

Till denna tjänst söker vi dig som är utbildad Undersköterska och idag är tillsvidareanställd av Region Kalmar Län på Västerviks Sjukhus. Vi ser att du, liksom vi, har ett positivt och empatiskt förhållningssätt både gentemot dina kollegor och dina patienter. Du arbetar alltid med fokus på patientens bästa och att utföra ditt arbete med kvalité.

Som person är du är flexibel och tycker att detta är roligt och stimulerande då du möter många olika människor och avdelningar i arbetet hos oss. Du är serviceinriktad, har lätt för att skapa nya relationer och ser samarbete som en självklarhet.

Du tycker om att hålla dig uppdaterad inom din profession och ser det som spännande att utvecklas och lära dig mer genom kompetenshöjande utbildningar. Du värnar om din avdelning och teamet att följa verksamhetens uppsatta mål.

Vår arbetsplats

Resursenheten är Region Kalmar Läns interna bemanningsenhet som täcker upp med kvalificerad och flexibel personal vid arbetstoppar och korttidsfrånvaro på avdelningar, mottagningar och hälsocentraler. I vårt gäng ingår både Undersköterskor och Medicinska sekreterare. Om du är intresserad av ett flexibelt jobb där du får chans att lära dig många olika avdelningar och får en bred grund att stå på kan vi vara platsen för dig.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/598

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-12-04

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Annica Kron

0490-862 10
Upplysning om tjänsten

Daniel Ringdahl

0490-862 10

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30