Undersköterska till medicinmottagningen.

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Ett varierat och givande arbete som undersköterska på medicinmottagningen, Västerviks sjukhus. Tillsammans med engagerade kollegor och med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla.

På den mindre av de två medicinmottagningarna ingår du huvudsakligen i en arbetsgrupp med sjuksköterskor, undersköterska, medicinska fotterapeuter, två läkare, psykolog, kurator, logoped och medicinsk sekreterare. I det dagliga arbetet ingår ett mycket nära samarbete i team där huvuduppgiften är att delta i demensutredningar på yngre patienter och där det är mer komplicerat att ställa en diagnos. I arbetet som undersköterska ingår att sätta upp patienter på väntelista och boka till mottagningsbesök för mottagningens läkare. Vara delaktig vid mottagningsbesök, hembesök eller på SÄBO. Provtagning och assistera vid olika undersökningar t.ex lumbalpunktioner. Du ingår också i vår strumpmottagning där du ansvarar för utprovning av medicinska kompressionsstrumpor i samarbete med kollega och fysioterapeuterna på samrehab. I arbetet ingår att arbeta i journalsystemet Cosmic bland annat att genom att föra journalanteckningar, utfärda remissvar och förbereda provtagningsunderlag.

Dina arbetstider är dagtid, måndag till fredag.

Vi söker

Dig som har en specialistundersköterskeutbildning och vidareutbildning eller fördjupade kunskaper inom demensdiagnoser. Att du har en längre erfarenhet av individer med demens ser vi som ett krav. Tidigare erfarenhet av mottagningsarbete ser vi meriterande men inte som ett krav.

Dig som känner ett stort engagemang för ditt arbete, har en professionell framtoning gentemot alla du möter och trivs i kontakten med människor. Viktigt är att du alltid sätter patienten i första rummet samt att du får dem att känna sig väl bemötta och trygga i mötet.

Dig som har en god samarbetsförmåga, ansvarskänsla och kvalitetsmedvetenhet. Dig som som är trygg i din profession, då vi stundtals har hög arbetsbelastning som kräver att du kan arbeta självständigt samtidigt som du har förmågan att kunna prioritera ditt arbete och ta beslut när detta krävs.

Vår arbetsplats

Hela medicinkliniken består av ca 230 medarbetare med alla professionerna inräknade. Vi är en stor klinik, men med nära samarbete över gränserna. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalité, tillgänglighet och nöjda patienter. Medicinkliniken på Västerviks sjukhus omfattar tre vårdavdelningar, en njur- och dialysmottagning och två medicinmottagningar där samtliga specialistmottagningar finns representerade.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/856

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-10-28
Upplysning om tjänsten

Linda Berggren

0490-87055
Upplysning om tjänsten

Elin Wallinder, Kommunal

0490-86136

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 29 oktober 2022 Lämna synpunkter på innehållet