Undersköterska till Mörbylånga Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Ett varierande och stimulerande arbete som undersköterska på Mörbylånga Hälsocentral. I tjänsten kommer sedvanliga mottagningsuppgifter så som provtagning, provhantering och att assistera läkare att varvas med receptionsarbete där du blir våra patienters första kontakt när dom kommer till hälsocentralen.

Vi söker

Dig som är utbildad undersköterska. Tidigare erfarenhet från mottagningsarbete och datavana är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Som person är du trygg i dig själv, intresserad av att lära dig nya saker och kvalitetsmedveten. 

Du är serviceinriktad, strukturerad och har ett gott bemötande gentemot kollegor och patienter.

Vår arbetsplats

Mörbylånga Hälsocentral är en lite mindre hälsocentral i glesbygd på södra Öland. Vi har cirka 3800 listade patienter. Hos oss arbetar specialister i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och en psykolog. Vi är välbemannade i alla yrkeskategorier och har ett gott arbetsklimat. I vår engagerade personalgrupp har vi ett bra samarbete mellan alla yrkeskategorier och det är högt till tak.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/1011

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-12-07
Upplysning om tjänsten

Johanna Andersson, Avdelningschef

0485-49108
Upplysning om tjänsten

Anita Jansson, Kommunal

0485-49128

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 8 december 2022 Lämna synpunkter på innehållet