Undersköterska till Norrlidens Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete som undersköterska i en härlig arbetsgrupp där det finns många olika kompetenser. Dina arbetsuppgifter består framförallt av provtagning samt assistering vid olika undersökningar och mindre operationer.

Vi värdesätter teamarbete och viljan att ta eget ansvar. Vi har en bra gemenskap, korta beslutsvägar och arbetar ständigt med att förbättra vår verksamhet så att den ska vara anpassad till våra patienters behov och fungera bra för oss som arbetar här.

Blir du nyfiken så kom gärna och hälsa på eller hör av dig för mer information.

Vi erbjuder ett vikariat som sträcker sig till januari år 2024, med eventuell möjlighet till förlängning. Det är ett vikariat på 80% på Norrlidens hälsocentral. Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%, om du önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning mot sjukvård/akut sjukvård. Har du tidigare erfarenhet av primärvårdsarbete och/eller vana från mottagnings- och labarbete är det meriterande. Det är även en fördel om du har kunskap om vårt journalsystem Cosmic.

Vi söker dig som har känsla för patientbemötande, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och aktivt vill arbeta med utvecklingsarbete. Du tycker om utmaningen i variationen av arbetsuppgifter och ser detta som ett sätt att kompetensutveckla dig och bli ännu starkare i din profession.

Vi söker dig som är positiv, flexibel, har lätt för att samarbeta och har ett genuint intresse för att arbeta med människor.

Vår arbetsplats

Norrlidens Hälsocentral är en liten hälsocentral, med ca 6 000 listade patienter, som ligger i norra delen av Kalmar stad. Vårt patientklientel är varierat och mångkulturellt, tycker du att det är spännande att möta nya kulturer så passar du bra hos oss.

Rekrytering, urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/35

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-02-16
Upplysning om tjänsten

Katarina Jervelind, verksamhetschef

0480-81873
Upplysning om tjänsten

Larita Vigander, Kommunal

0490-86230

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 13 februari 2023 Lämna synpunkter på innehållet