Undersköterska till Onkologiska kliniken

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

På Onkologiska kliniken i Västervik kommer du ingå en liten grupp som idag består av sjuksköterskor och läkare. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete som undersköterska. I dina arbetsuppgifter ingår att delta i läkarmottagningen två dagar i veckan. De andra dagarna är det omvårdnadsarbete på behandlingsenheten som står i fokus. Det kan handla om att ta emot dagens patienter, ta prover, hjälpa till med bokningar, kallelser, tolkbeställningar, kontrollera förbrukningsförråd och tvättförråd. Vi använder datasystemet Cosmic.
Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till torsdag
Vi deltar i både regionala och nationella nätverk. Vi har en bra säkerhetskultur och framförallt engagerade och kunniga medarbetare. På kliniken arbetar vi mycket i team och vi har roligt på jobbet.

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Gillar du att ge god service, är flexibel, stresstålig och van vid självständigt arbete så kommer du att trivas hos oss. Ditt arbete kommer att vara omväxlande i ett varierande tempo.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Region Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Vår verksamhetsidé är att ge länets invånare högkvalitativ, patientsäker och nära onkologisk vård.
Onkologiska kliniken och strålningsfysik är sedan januari 2015 en länsklinik med verksamhet vid behandlingsenheten Västerviks sjukhus samt vid Länssjukhuset i Kalmar.

Vi har en mycket välfungerande verksamhet med god ekonomi och det viktigaste av allt - nöjda patienter. Vi har en traditionell organisation i Region Kalmar län utan omorganisation och med korta beslutsvägar. Eftersom vi är en liten enhet har vi möjlighet att själva påverka utvecklingen och vårt arbetssätt.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF LSK:2019:11

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Vikariat

Anställningstid:

Din sysselsättningsgrad är 75%. Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare anställning på 100%. Önskar du arbeta heltid kan utökning av arbetstid komma att erbjudas vid annan arbetsplats.

Sysselsättningsgrad:

Heltid. Vikariat tom 190831.

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Ansök senast:

2019-02-03

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Anna Askelin

Avdelningschef

0480-410332
Upplysning om tjänsten

Jenny Salebäck

Facklig företrädare Vårdförbundet

0480-448725

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 4 februari 2019 Lämna synpunkter på innehållet