Undersköterska till Torsås hälsocentral

Region Kalmar

Vi erbjuder

Som undersköterska arbetar du i båda våra verksamheter, Torsås hälsocentral och filialen i Söderåkra. Arbetsuppgifterna är mottagningsarbete, assistera läkare, provtagning, omläggningar och andra uppgifter som är viktiga för att vår verksamhet ska fungera.

Vi söker

Dig med utbildning som undersköterska med inriktning sjukvård eller akut sjukvård.

Erfarenhet av arbete inom Primärvården eller liknande mottagningsverksamhet är meriterande, samt kunskaper i datajournalsystemet Cosmic.

Som person är du trygg och stabil, tar initiativ och uppnår resultat. Att arbeta bra med andra människor, vara serviceinriktad samt att ha lätt för anpassa sig till ändrade omständigheter är en förutsättning för detta arbete. Du är även strukturerad, kan prioritera och har en positiv attityd till ditt arbete.

Vår arbetsplats

Torsås och Söderåkra hälsocentraler är tillsammans en enhet. Vi arbetar med Primärvårdens hela åtagande och har mottagningar inom olika specialiteter. Enheten har totalt cirka 7000 listade patienter. Vi är en arbetsplats med god gemenskap och vi hjälps åt. Vi har roligt tillsammans och driver vår verksamhet mot gemensamma mål. Alla är viktiga.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten. Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/481

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Deltid 50 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-11-10

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Eva-Lotta Johansson

0486-442 30
Upplysning om tjänsten

Anna-Karin Jönsson, Kommunal

0486-41233

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 11 november 2019 Lämna synpunkter på innehållet