Undersköterska vik, ortopedkliniken

Region Kalmar

Vi erbjuder

I denna rekrytering söker vi dig som är tillsvidareanställd på Oskarshamns sjukhus av Region Kalmar Län.

Vill du ta chansen att utvecklas i din roll som undersköterska på en klinik som under flera år i olika mätningar rankats i Sverigetopp både beträffande väntetider, patientnöjdhet och vårdkvalitet? Vi erbjuder dig nu att bli en del av gemenskapen på ortopedkliniken Oskarshamn - en verksamhet som bygger på tydliga, standardiserade processer och kunnig personal med gott bemötande. Annsofi Karlberg är specialistundersköterska i anestesi- och operationssjukvård och har jobbat på ortopedkliniken i sex år. Hon märker också av att det inte finns någon prestige mellan yrkesgrupperna, vilket är en framgångsfaktor:

”Det finns en förståelse för allas områden. Vi har ett upparbetat flöde som är omtyckt av patienterna. Det är smidigt för dem.”

Vi söker

Vi söker nu en undersköterska som vill vara delaktig i arbetet med att förbättra oss ytterligare. Anställningen är ett vikariat på sju månader med möjlighet till en tillsvidareanställning efter det. Vi önskar att du, liksom vi, är kvalitetsinriktad, utvecklingsorienterad och patientfokuserad. Eftersom kvaliteter som tydlighet, trygghet, effektivitet och närhet är viktiga grundpelare i ortopedklinikens värdegrund läggs därför alltid stor vikt vid personliga egenskaper vid rekryteringar.

Vår arbetsplats

Oskarshamn är en mindre stad, men full av liv och möjligheter. Mytomspunna Blå jungfrun och Döderhultarns dramatiska träskulpturer lockar många besökare till staden varje år. Staden kan även stoltsera med konditoriutmärkelser i form av ”Årets konditor i världen 2017” och ”Sveriges bästa konditori 2018”. Staden erbjuder ngt för de allra flesta. Eller som organisationen Attraktiva Oskarshamn uttrycker det: ”Oskarshamn är en värdefull plats. En varm oas i havsnära miljö. Vi erbjuder ett energiskt och spännande näringsliv och bra möjligheter till kustupplevelser och avkoppling. Det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med i framtiden.”

På Ortopedkliniken Oskarshamn är vi drygt 30 medarbetare och vi bedriver elektiv/planerad ortopedisk kirurgi på absolut högsta nivå. Vi jobbar målmedvetet med att ständigt förbättra kvaliteten i våra processer och är mycket stolta över våra fina resultat och omdömen från våra patienter och övriga omvärld. Detta gör också att en stor del av våra patienter kommer till oss från andra län.

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/86

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-02-16

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Dick Beddesand Avdelningschef

0491-78 24 76
Upplysning om tjänsten

Marianne Wulff facklig Kommunal

0491-78 21 30

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 17 februari 2020 Lämna synpunkter på innehållet