Undersköterska

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

En av våra medarbetare ska gå hem på föräldraledighet och vi söker nu en ny kollega till oss på Intensivvårdsavdelningen i Oskarshamn.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där du kommer att vårda patienter som är i behov av avancerad sjukvård inom den medicinska specialiteten. Dina främsta arbetsuppgifter är patientens omvårdnad och övervakning.
Vi kommer överens om din introduktion så att det känns bra för dig. Du har ett eget ansvar att tillsammans med oss fördjupa dina kunskaper och kompetens för att klara avanccerad sjukvård.
Vi arbetar utifrån personcentrerad vård till patienter och närstående. Det är av stor vikt att du samverkar och medverkar i tvärprofessionella team inom enheten. Vidare tar du ansvar för bemötande och förhållningssätt då enheten är mån om att alla har ett gemensamt synsätt. Vi tror att det skapar hög kvalité i omvårdnadsarbetet och trygghet när vi möter människor.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning mot hälso- och sjukvård/akutsjukvård. Vi vill att du, liksom vi, har ett positivt förhållningssätt och sätter patientens bästa i fokus. Vi ser gärna att du har erfarenheter inom akutsjukvård. Som person är du engagerad, noggrann, serviceinriktad och flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.

Enheten tillhör akutkliniken i Oskarshamn och vi vårdar patienter som är i behov av avancerad medicinsk sjukvård. Avdelningen har fyra vårdplatser. Vi arbetar i team som består av sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Vi arbetar utifrån individuella scheman som planeras i tioveckorsperioder och vi är schemalagda dag, kväll och natt.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF On:2019:8

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Vikariat

Anställningstid:

Vikariat 2019-01-18

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-02-17

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Kristina Lönnberg

1:a linjens chef

0491-782199
Upplysning om tjänsten

Christina Hult

Facklig företrädare Kommunal

0491-782141
Upplysning om tjänsten

Anna Hansson

1:a linjens chef

0491-782141
Upplysning om tjänsten

Kristin Axelsson

1:a linjens chef

0491-782712

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30