Undersköterska/Vårdsamordnare Vimmerby hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett stimulerande och varierande arbete med engagerade kollegor. Tjänsten är ett längre vikariat med möjlighet till förlängning. Idag är vi 12 undersköterskor som möter patienter på distriktsläkarmottagningen och provtagningen på lab. Vi utför vissa undersökningar själva som EKG, blodtryckskontroll mm. I tjänsten ingår arbetet som vårdsamordnare. 

Arbetstiden är förlagd måndag till fredag dagtid. Helgarbete på vår primärvårdsjour kan förekomma.

Vi söker

Till denna tjänst söker vi dig som är utbildad undersköterska. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården och vårt journalsystem Cosmic så ser vi detta som meriterande, liksom erfarenhet av samordning med flera aktörer.

Vi söker dig som tycker om varierat arbete, är hjälpsam och flexibel. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter med patienten i fokus. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och vill bidra till en god stämning på hälsocentralen. Som person är du bra på att organisera och strukturera ditt arbete samt är van vid att samarbeta med andra, liksom att arbeta självständigt. Rollen som vårdsamordnare innebär ett tätt samarbete med både kommun och sjukhus.  Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vi rekryterar löpande under annonstiden. Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Vi är regionens största hälsocentral med ca 15 500 listade patienter. Hos oss arbetar specialister i allmänmedicin, ST-läkare, AT-läkare, utbildningsläkare, psykologer och kuratorer, fotvårdsterapeut, sjuksköterskor, undersköterskor, biomedicinsk analytiker samt medicinska sekreterare.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/839

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-10-16
Upplysning om tjänsten

Camilla Ljungdahl

0492-17530
Upplysning om tjänsten

Ewa Davidsson, Kommunal

0492-17600
Upplysning om tjänsten

Jenny Nilsson, Kommunal

0492-17600

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 17 oktober 2022 Lämna synpunkter på innehållet