Upphandlare Entreprenad

Region Kalmar

Vi erbjuder

Har du ett stort intresse för inköp och strategiska affärer? Är du pedagogisk, nyfiken och analyserande med väl utvecklad servicekänsla? Då har vi jobbet för dig! I tjänsten som upphandlare samordnar och genomför du upphandlingar, ger råd och information i upphandlingsfrågor samt följer upp och vårdar avtal och leverantörskontakter. Upphandlingarna genomförs i samråd med företrädare från regionens olika verksamheter. Du kommer att arbeta både enskilt och i team med övriga medarbetare. Du kommer även att delta i interna och externa nätverk och därmed bidra till utvecklingen av vår verksamhet så att vi blir ännu bättre. Du blir en del av upphandlingsenheten som består av 19 medarbetare. Tjänsten är placerad i Kalmar

Vi söker

Vi söker dig som tycker om att möta människor. Du har erfarenhet av upphandling på antingen köpande eller säljande sida. Du har förhandlingsvana samt erfarenhet av projektledning och avtal. Vi arbetar med upphandlingssystemet Tendsign vilket vi gärna ser att du har erfarenhet av. Du har en, för tjänsten, relevant eftergymnasial utbildning, gärna med inslag av Lagen om offentlig upphandling (LOU). Erfarenheter från entreprenadsektorn är önskvärd. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du har ett professionellt förhållningssätt - du är serviceinriktad, lyhörd och strukturerad. Vidare är du prestigelös, flexibel, med en god samarbetsförmåga och en vilja att precis som vi, bidra till den positiva stämningen på vår enhet.

Vår arbetsplats


Vi på Upphandlingsenheten genomför länsövergripande upphandlingar för hela regionen och konsulterar alla våra verksamheter i avtals- och upphandlingsfrågor.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter. Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/335

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-09-26

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Jesper Zetterström

0480-42 66 92
Upplysning om tjänsten

Caroline Rosander

0480-815 69

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30