Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Utbildningsanställning barnsjuksköterska

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig som sjuksköterska att läsa en specialistutbildning på arbetstid med bibehållen lön i en så kallad utbildningsanställning. Samtidigt som du studerar blir du tillsvidareanställd på enheten där du sedan kommer att arbeta som färdig specialistsjuksköterska. Den här tjänsten söker du separat och utbildningen söker du genom antagning.se senast den 15/3. Den här annonsen innebär alltså inte att du även sökt in till utbildningen utan det behöver göras via antagning.se!  
Om du är intresserad av att läsa utbildningen via Campus Västervik så är det lättast att hitta utbildningen och sökväg genom deras hemsida

Läs mer om utbildningsanställning här

Vi söker

Vi söker dig som har både fantasi och barnasinnet kvar! Hos oss får du ett brett yrke där kreativitet tillhör vardagen. Som barnsjuksköterska kan du arbeta självständigt inom olika specialområden på sjukhus eller med friska barn inom barnhälsovård och skola. Vi söker främst dig som är legitimerad sjuksköterska och är anställd av Region Kalmar län men även dig som är legitimerad sjuksköterska som inte redan är anställd hos oss men som är intresserad av att vidareutbilda dig har möjlighet att söka.

Vår arbetsplats

Barn- och ungdomskliniken tar hand om patienter mellan 0-18 år. Vi har en sammanhållning vi är stolta över och alla hjälps åt för barnens bästa, oavsett yrkestitel. Kliniken har två mottagningar, en i Västervik och en i Oskarshamn. Vårdavdelningen finns på Västerviks sjukhus, där finns också Neonatalavdelningen (för tidigt födda eller sjuka nyfödda), Dagsjukvård, Lekterapi och Sjukhusskola. 

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/148

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-03-31
Upplysning om tjänsten

Malin Dahl, avdelningschef

0490-86731
Upplysning om tjänsten

Elin Ohlsén Vårdförbundet

0490-87972

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30