Utbildningsledare GTV

Regional bildningsverksamhet

Vi erbjuder

Vill du vara med att forma framtidens mediearbetare i TV-produktionsbranschen? Nu söker vi en utbildningsledare till GTV som är en av Sveriges mest eftertraktade utbildningar inom medieproduktion. Vi utbildar studerande till flera olika yrkesroller inom produktionsbranschen.

Som utbildningsledare har du ett helhetsansvar för utbildningen TV-produktionsspecialist. Du kommer att leda, kvalitetssäkra och utveckla utbildningen.

Uppgifter som ingår är bl.a. att:
- utforma/utveckla kursplaner
- upphandla föreläsare
- upprätta läsårsschema
- undervisa och handleda deltagarna
- ansvara för en väl fungerande ledningsgrupp
- författa ansökningar till MYH 

Som utbildningsledare har du ett nära samarbete med mediebranschen, dels genom ledningsgruppen, dels genom ett aktivt nätverkande. Det egna lärandet handlar också om att få arbeta tillsammans med unga ambitiösa studerande med tydliga framtidsplaner. Det agila arbetssättet liknar det som är i branschen och kännetecknas av en stor delaktighet och flexibilitet.

Vi söker

Nu söker vi dig som har en relevant högskoleutbildning, exempelvis inom film- och TV-produktion eller media- och kommunikation. Du har mångårig erfarenhet inom branschen, god omvärldskunskap samt ett samhälls- och kulturintresse. Det är meriterande om du har gått  utbildningen till utbildningsledare som är anordnad av YH-myndigheten samt att du har tidigare erfarenhet av en pedagogisk roll och/eller arbetsledande roll. Du har god IT-kompetens och gärna erfarenhet av Google Suite for Education.

Som person är du flexibel, tydlig och strukturerad. Du har god social kompetens och kan samarbeta och interagera med kollegor, studerande och andra interna och externa aktörer. Du är van att arbeta självständigt och tar ansvar för att nå uppsatta mål samt att du kan formulera dig väl i tal och skrift på svenska.

Vår arbetsplats

GTV är en filial till Gamleby folkhögskola och bedriver YH-utbildningen TV-produktionsspecialist. Du ingår i ett arbetslag på fyra personer.

På Gamleby folkhögskola finns en omfattande verksamhet med allmänna kurser och kurser med inriktning mot naturvetenskap, hållbar textil, musik, media och foto. Skolan utbildar dessutom undersköterskor, fritidsledare och lärarassistenter. Gamleby folkhögskola ligger i Västerviks kommun och är en av fyra folkhögskolor med Region Kalmar län som huvudman.

I förvaltningsområdet Bildning ingår fem basenheter, Biblioteksutveckling och de fyra folkhögskolorna: Gamleby folkhögskola, Högalids folkhögskola, Vimmerby folkhögskola och Ölands folkhögskola. Folkhögskolorna ska erbjuda ett brett utbud av utbildningar som bidrar till att höja bildnings- och utbildningsnivån i länet. Biblioteksutveckling initierar, leder och samordnar länets gemensamma utvecklingsarbete inom biblioteksområdet.
Vi är en del av Region Kalmar län, som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik och regional utveckling. Här finns totalt 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/524

Placering/enhet:

Regional bildningsverksamhet

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 procent eller omfattning enligt överenskommelse

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-08-08
Upplysning om tjänsten

Karin Olsson, rektor

0493-131 02
Upplysning om tjänsten

Jonas Danielsson, teknikansvarig

070 - 679 48 54
Upplysning om tjänsten

Birgitta Valtersson, Vision

0493-131 00

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30