Verksamhetschef Barnhälsovården

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Primärvårdsförvaltningen i Kalmar län är en kraft för hälsa i länet. Vi arbetar tillsammans för ett rikare, tryggare och friskare liv för länets invånare. Nu finns en unik möjlighet för rätt person att träda in som verksamhetschef för den länsövergripande verksamheten för barnhälsovård och psykologverksamheten inom barn- och mödrahälsovården. Placeringsort för tjänsten kan diskuteras.

Du får chansen att göra skillnad för människor varje dag då du spelar en central roll i den förebyggande hälso- och sjukvården för barn 0-6 år med familjer. Barnhälsovårdens uppdrag är att främja barns hälsa, utveckling, och välbefinnande. Majoriteten av våra mottagningar är lokaliserade på en familjecentral tillsammans med mödrahälsovård, öppen förskola och socialtjänst. Verksamheterna på familjecentralerna utvecklar arbetsformer för att stärka barnfamiljers nätverk, bredda föräldrautbildningen och samordna stödet till barnfamiljer.

Vi söker

Vi välkomnar dig med ett utvecklingsinriktat ledarskap som brinner för att skapa de förutsättningar som behövs för att förmedla en god hälso- och sjukvård som sträcker sig in i framtiden. Ditt chefskap vilar på Region Kalmar läns värdegrund och vision "Tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv". Vi vill att du har ett tydligt ledarskap som kännetecknas av en tillit till medarbetarna. I vår organisation är öppenhet, kunnighet och engagemang viktiga grundstenar.

Vi söker dig som är trygg och tydlig med en god kommunikativ förmåga. Du bör ha förmågan att skapa god kultur och delaktighet, och gärna smitta andra med ditt stora engagemang för hälso- och sjukvård. Förutom planering, drift och uppföljning så är utveckling av verksamheten samt samverkan med andra aktörer också av stor vikt. Arbetet kräver ett helhetsperspektiv där du kan förena rollerna som chef, ledare och strateg.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från barnhälsovårdverksamhet och ser det som en styrka att samarbeta med andra, både offentliga och privata aktörer.

Vår arbetsplats

Primärvårdsförvaltningen i Region Kalmar län erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stor arbetsglädje där du får chans att utveckla både dig själv och organisationen. Genom anställning hos Region Kalmar län får du dessutom tillgång till flera förmåner såsom friskvårdsbidrag, föräldrapenningstillägg, löneväxling och mycket mer. Vi bryr oss om våra medarbetare och strävar efter att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare.
Uppdraget innebär att leda i en kunskapsorienterad organisation i ständig förändring med nya utmaningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och utvecklande arbete, varje dag.

Kalmar län erbjuder en oerhörd bredd av naturupplevelser, från kustbandet till Ölands alvar och Smålands djupa skogar. Kusten inbjuder till sol, bad, segling och fiske. Skogen lockar till bär- och svampplockning och jakt. Besöksnäringen är ett av våra starkaste profilområden och ger en stark grogrund för företagande och jobbtillfällen.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

PV:2019:9

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Visstid m grundtj

Anställningstid:

Visstid m grundtj 2019-06-01

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-02-17

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Patrik Glasberg

Biträdande förvaltningschef

0480-410394
Upplysning om tjänsten

Niklas Föghner

Primärvårdsdirektör

0480-89999
Upplysning om tjänsten

Ann-Sofie Sjöstam

HR-chef

0492-17532
Upplysning om tjänsten

Louise Aranäs Blomberg

Facklig företrädare Psykologförbundet

0480-81844
Upplysning om tjänsten

Mari Eklind

Facklig företrädare Vårdförbundet

072-2223706
Upplysning om tjänsten

Larita Vigander

Facklig företrädare Kommunal

076-1468177
Upplysning om tjänsten

Gerd Bergström

Facklig företrädare Vision

0491-782747
Upplysning om tjänsten

Bertil Isaksson

Facklig företrädare Läkarföreningen

0705-666717

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 18 februari 2019 Lämna synpunkter på innehållet