Verksamhetsutvecklare Digital Vårdutveckling

Region Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete där vi tillsammans utvecklar vårdens digitala flöden och processer med patienten i fokus, med utgångspunkten digitalt när det går, fysiskt när det behövs. Region Kalmar län tar nu ytterligare steg till en mer hållbar utveckling av hälso- och sjukvården i syfte att öka tillgängligheten och förbättra kvaliteten.

Tillsammans med de tre sjukvårdsförvaltningarna kommer du att planera, genomföra, stötta och utvärdera olika förändrings- och utvecklingsarbeten.

Rollen är både operativ och strategisk vilket medför att du kommer ha varierande arbetsuppgifter.

Du kommer vara med i arbetet med att införa regionövergripande IT-stöd med stor påverkan på vårdens arbetsprocesser och fokus på att skapa nytta för både invånare och medarbetare.

En viktig uppgift för dig blir att operativt stötta vårdverksamheterna vid införandet av nya lösningar och förbättra användningen av befintliga. Arbetet innefattar IT-stöd kopplat till både vårdens arbetsprocesser och invånartjänster. Det handlar även om att ta fram utbildningsmaterial och utbilda nyckelpersoner, leda workshops vid processkartläggning eller att vara verksamhetsrepresentant i projektgrupper.

Vi söker

Vi söker dig som kan se till helheten och som tillsammans med oss bildar ett team för utveckling av våra digitala tjänster och arbetssätt. Ditt arbetssätt är strukturerat för att kunna planera, genomföra, stötta och utvärdera olika förändrings- och utvecklingsarbeten.

För tjänsten krävs högskoleutbildning inom förslagsvis hälso- och sjukvård, teknik, data/IT, beteendevetenskap eller annan relevant utbildning samt tidigare erfarenhet/intresse för utveckling av digitala tjänster.

Det är meriterande om du tidigare har praktisk och teoretisk kompetens gällande förbättringsarbete samt erfarenhet av ledarskap och/eller har arbetat inom hälso- och sjukvård.

Som person ser vi gärna att du är nyfiken och kommunikativ, har lätt för att skapa goda och förtroendefulla relationer samt har förmåga att engagera andra. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är flexibel och har erfarenhet av att arbeta med stort eget ansvar i team såväl som självständigt.

Körkort är ett krav eftersom arbetet innebär resor.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Enheten Digital vårdutveckling är en ny enhet inom Region Kalmar län och du kommer tillsammans med oss bidra till att bygga upp enhetens arbetssätt. Vi arbetar inom alla våra tre sjukvårdsförvaltningar men organisatoriskt tillhör vi primärvårdsförvaltningen.

Du kommer till en arbetsplats med engagerade och kunniga medarbetare i ett öppet arbetsklimat med fokus på bra bemötande. Vi finns i hela länet och möjlighet till placering kan därför diskuteras.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/752

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-10-02
Upplysning om tjänsten

Ragnar Styrbjörn, Avdelningschef

0492-17533
Upplysning om tjänsten

Elin Edvinsson

0480-84622

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 3 oktober 2022 Lämna synpunkter på innehållet