Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Verksamhetsutvecklare, utvecklingsenheten

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete som verksamhetsutvecklare på Länssjukhuset i Kalmar. I rollen som verksamhetsutvecklare kommer du att arbeta konsultativt och stödjande. Du erbjuder och inspirerar verksamheten, både chefer och medarbetare, att använda metoder för att analysera, strukturera, utveckla och följa upp förbättringar.

Tjänsten innebär att stödja och stimulera verksamheten till förbättring och effektivisering av metoder, arbetssätt och processer ur ett patient/kundperspektiv. Samverkan och relationsbyggande är viktigt på alla plan inom länssjukhusets verksamheter men även mellan regionens olika förvaltningar. Du arbetar i ett team tillsammans med andra verksamhetsutvecklare som ingår i en större enhet med fler administrativa funktioner, till exempel HR, controller och andra stödfunktioner. Alla med uppgiften att tillsammans stödja verksamheten till att skapa värde och leverera rätt kvalitet för dem vi är till för.

Vi söker

Vi söker dig som har högskoleutbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning inom verksamhetsutveckling, logistik och processtyrning eller annat område som arbetsgivaren bedömer relevant. Du har tidigare arbetat med och har erfarenhet av att leda grupper i utvecklings- och förbättringsarbete. Vi förutsätter att du är väl förtrogen med att arbeta med olika IT-system och förbättringsmodeller. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har erfarenhet av visualisering.

Du arbetar framåtblickande, strukturerat och inspirerar till utveckling och är bekväm att arbeta såväl individuellt som i grupp. Du behöver ha förmåga att skapa goda relationer, vara lyhörd, se olika vägar till förbättring och växla mellan olika uppgifter och områden. Du har en förmåga att se helheten men kan också bryta ner arbetet i delar för att nå framgång stegvis i ett förbättringsarbete. Din egna drivkraft gör att du får saker gjorda på ett effektivt och genomtänkt sätt. Du tycker det är viktigt att skapa god arbetsmiljö tillsammans med dina kollegor och andra samarbetspartners. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Utvecklingsenheten arbetar i aktivitetsbaserade lokaler på Länssjukhuset i Kalmar i ett nära samarbete med andra administrativa stödfunktioner. Vi är ca 35 medarbetare medarbetare på vår administrativa arbetsplats.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/284

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-04-09
Upplysning om tjänsten

Helen Holmström, sjukhusstrateg

0480-448851
Upplysning om tjänsten

Olle Olsson, SACO

0480-81000(vxl)

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30