Verksamhetsutvecklare

Regionstaben

Vi erbjuder

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling, här har du alla möjligheter att påverka och få saker gjorda. Hos oss arbetar vi som ett lag, lyssnar och drar åt samma håll. Här har du möjligheterna om du vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utveckla.

Som verksamhetsutvecklare vid enheten för lärande och förnyelse inom regionstaben kommer du att ha en nyckelroll i vår organisations strävan att ständigt förbättra våra resultat. Enheten är samordnande och drivande inom regionens digitala transformation. En viktig utgångspunkt är att involvera medarbetare, patienter och närstående i utformningen av tjänster som skapar värde i människors vardag. Enheten är bland annat en del av Experio Lab Sverige som är en samverkan mellan olika regioner som arbetar med tjänstedesign och användardriven utveckling. Du kommer att ha ett spännande arbete med både strategiska och operativa frågeställningar. Hela vägen från nulägesanalys, strategi, målsättning, genomförande, kommunikation, uppföljning och dokumentation är det du som ser vad som kan eller måste göras - och du ser till att det händer.

Vi söker

Just nu söker vi en verksamhetutvecklare med kunskap inom förändringsledarskap samt erfarenhet av att arbeta med verktyg för verksamhetsutveckling och organisationsövergripande digitaliseringsprojekt. Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, kunskap och erfarenhet av att bygga en lärande organisation med förändringskultur samt behovsfokuserat utvecklingsarbete och kompetensutveckling för att driva digital transformation.

För att trivas och lyckas med arbetet tror vi att:

- Du är en kommunikativ och pedagogisk talang, genuint nyfiken med modet att tänka tvärt om.
- Du kan sätta upp projekt och leda ett team, inspirera att ta nya steg samt tryggt guida genom förändring när resan till nytt mål börjar kännas motig.
- Du har lätt att se helhet och sammanhang i system samt kan hitta dörrar där andra bara ser en vägg.
- Du ser en självklarhet i att utgå från behov, involvera användaren i förbättringsprocessen samt att samla kunskap från gränslandet mellan organisation och omgivning.
- Du tar eget ansvar och har förmågan att prioritera. Du kan överblicka stora långsiktiga förändringsprocesser och arbeta med parallella arbetsuppgifter. Du är med andra ord duktig på att se möjligheter och hantera människor - samtidigt som du är briljant på att planera, organisera och genomföra.
- Du har lätt för att bygga nätverk som kan komma till nytta i ditt arbete.
- Du trivs i den digitala världen - och ser digitala lösningar som naturliga möjligheter i ditt arbete.
- Du navigerar obehindrat i Office-paketet och vet hur du skapar en kommunikativ presentation.

Vår arbetsplats

Vår enhet är en del av Regionstaben, där det jobbar 140 experter inom bland annat arbetsmiljö, ekonomi, HR, hållbarhet, hälsa, juridik, kommunikation, läkemedel, planering, samordning, säkerhet och utveckling. Alla arbetar för att utveckla organisationen och förbättra för invånarna i Kalmar län. Inom våra respektive expertområden är vi ett stöd till Region Kalmar läns ledning, chefer, förvaltningar och verksamhet.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

Ldirst:2019:1

Placering/enhet:

Regionstaben

Anställningsform:

Provanställning

Tillträde:

Efter överenskommelse

Ansök senast:

2019-01-24

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Magnus Persson

Utvecklingsdirektör

0480-84525

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30