Verksamhetsutvecklare

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Vill du vara med och utveckla vuxenpsykiatrin i Västervik? Då erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete där du tillsammans med oss utvecklar vårdens flöden och processer. Din roll blir att stödja chefer och medarbetare i förbättrings- och utvecklingsarbeten rörande patientsäkerhet. Du kommer också att leda arbetet med internutredningar samt avvikelsehanteringssystem. Vid behov driver och genomför du förbättringsprojekt tillsammans med andra. Just nu pågår ett arbete med utveckling och införande av webbtidbok. Detta kommer du att bli delaktig i. 

I tjänsten finns goda möjligheter för vidareutbildning och kompetensutveckling. Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag och extra semesterdagar när du har fyllt 40 år och 50 år.

Vi söker

Du som söker har högskoleutbildning inom hälso-och sjukvård. Vi ser gärna att du har utbildning och praktisk erfarenhet av förbättringsarbete samt vana av att leda projekt. Du ska kunna utrycka dig väl såväl skriftligt som muntligt. Som person är du driven med stort intresse av utvecklings- och förbättringsarbete. Flexibel, självständig men också bra på att samarbeta. Det är egenskaper du har. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kallar till intervjuer löpande.

Vår arbetsplats

Vuxenpsykiatri norr består av tre allmänpsykiatriska heldygnsvårdsavdelningar i Västervik, en allmänpsykiatrisk mottagning i Vimmerby och två allmänpsykiatriska mottagningar i Västervik. I basenheten ingår också en rättspsykiatrisk enhet i Västervik. Basenheten har totalt 200 medarbetare inom olika yrkeskategorier. Våra verksamhetsutvecklare ingår i Resursgruppen och har sin placering i Västervik.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård. Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/600

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-12-22

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Stefan Bohm

0490-863 16
Upplysning om tjänsten

Matilda Johansson, verksamhetsutvecklare

0490-872 31

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30