bild för annons Medicinsk sekreterare bemanningsenheten

Medicinsk sekreterare bemanningsenheten

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

På bemanningsenheten erbjuds du det bästa av två världar. Vi erbjuder en varierande vardag med omväxlande och spännande arbetsuppgifter i en utvecklande miljö. Du har din hemvist på bemanningsenheten samtidigt som du har Västerviks sjukhus som din arbetsplats. Uppdraget är omväxlande, intressant och utvecklande där ingen dag är den andra lik eftersom du skriver diktat för många olika verksamheter på sjukhuset. Du kommer ingå i en trevlig arbetsgrupp med en annan erfaren medicinsk sekreterare där arbetsklimatet kännetecknas av gott samarbete med högt i tak. Din fysiska arbetsplats är på bemanningsenheten där både bemanningsassistent och avdelningschefen finns på plats. Utifrån behov kommer du arbeta på plats ute i verksamheterna. 

Vi söker

Vi söker dig som gillar ett varierat skrivande för olika uppdragsgivare och är utbildad medicinsk sekreterare, gärna med ett par års arbetslivserfarenhet i yrket. Du behöver ha goda kunskaper i medicinsk terminologi och diagnosrelaterade grupper samt ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. För att trivas hos oss behöver du ha lätt för att anpassa dig till olika rutiner på klinikerna, ha god samarbetsförmåga och självständigt kunna driva ditt arbete framåt. Erfarenhet av arbete med journalsystemet Cosmic är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tillämpar löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan i dag.

Möt en av våra medicinska sekreterare inom Region Kalmar län

Vår arbetsplats

Bemanningsenheten på Västerviks sjukhus är en intern bemanningsenhet som förser vårdavdelningar och mottagningar inom akutsjukvården, psykiatrin samt hälsocentraler med kvalificerad och flexibel personal i samband med arbetstoppar och korttidsfrånvaro. I vårt härliga gäng ingår både undersköterskor och medicinska sekreterare, varmt välkommen att bli en av oss!

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/1013

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-12-15
Upplysning om tjänsten

Susanne And, avdelningschef

0490-86210
Upplysning om tjänsten

Marianne Axelsson, medicinsk sekreterare

0490-86328
Upplysning om tjänsten

Britt Wimarsson, Vision

0490-86168

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 16 december 2022 Lämna synpunkter på innehållet