Medicinsk sekreterare, ortopedkliniken

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Som medicinsk sekreterare på ortopedkliniken erbjuder vi ett arbete som kännetecknas av bra teamkänsla, öppenhet, engagemang, kunnighet och stolthet över vår arbetsplats.
Placeringen är på ortopedmottagningen men rotation i någon form mellan reception och vårdavdelning 3 ingår också, vilket gör arbetet omväxlande.
I arbetsuppgifterna ingår journaldokumentation efter diktat från olika personalkategorier, bokning av besök, statistik- och kvalitetsregisterarbete och kodning.
Vi erbjuder ett arbete med kompetenta och engagerade medarbetare som tar ansvar för att nå goda resultat. Vi ger dig möjlighet till egen utveckling och att delta i förbättringsgrupper.
Arbetstid dagtid, enligt överenskommelse må-to 7:00-16:00 eller 7:30-16:30. Fredagar till kl. 14:00. Helgtjänstgöring ingår, i dagsläget var femtonde helg.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Meriterande är goda kunskaper i journalsystemet Cosmic och mycket goda kunskaper i svenska språket. Vi ser att du är engagerad, flexibel, öppen, positiv och noggrann person som kan arbeta både självständigt och har lätt för att samarbeta med alla personalkategorier och kunna variera arbetstempo. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Ortopedkliniken i Västervik är remissmottagare för ortopedisk öppen- och slutenvård för norra Kalmar län och har ett länsansvar för axelproteskirurgi. Ortopedkliniken i Västervik omfattas av en mottagning, vårdavdelning 3, operationsenhet och akutsjukvård. Vi har nära samarbete med Samrehabs fysioterapeuter och arbetsterapeuter samt radiologiska kliniken. På kliniken finns cirka 50 medarbetare, läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, gipstekniker och medicinska sekreterare. Du kommer ingå i ett team tillsammans med 5 andra medicinska sekreterare.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF VK:2019:13

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

100% Intervjuer kan komma att ske löpande.

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-02-20

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Janeth Dahl

Avdelningschef

0490-87077
Upplysning om tjänsten

Lotta Törngren

Facklig företrädare Vision

0490-86526

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 21 februari 2019 Lämna synpunkter på innehållet