Medicinsk sekreterare

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Arbetet som medicinsk sekreterare är varierande och dina arbetsuppgifter kommer att vara journaldokumentation, posthantering, telefonservice samt andra administrativa arbetsuppgifter som överenskommes i samråd med enhetschef. Du kommer att fylla en central roll i det multidisciplinära teamet. Vi ser den administrativa rollen som viktig del för ett fungerande teamarbete. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar som också kräver mycket samarbete för att hela verksamheten ska fungera. Du kommer att ha ett nära samarbete med både sekreterare och vårdpersonal inom verksamheterna.

Vi söker

Du som söker har examen som medicinsk sekreterare. Du är van datoranvändare och du har erfarenhet av datoriserad vårdadministration. Vi ser gärna att du har kunskap om journalsystemet Cosmic. Som person tycker du om att ge god service, är flexibel, stresstålig samt van vid självständigt arbete. För att trivas i rollen ser du förändringar som en del av vardagen. Du kan ta egna initiativ till förbättringar där vi värdesätter din förmåga att gå från tanke till handling. Du uppskattar att ha varierande arbetsuppgifter och kan prioritera samt organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Eftersom den medicinska sekreteraren har en central roll inom teamet, kommer vi att fästa stor vikt vid personlig lämplighet, såsom gott bemötande, serviceanda och flexibilitet. Det är viktigt att du har förmågan att se till helheten och verksamhetens bästa.

B-körkort krävs.

Intervjuer sker löpande. 

Vår arbetsplats

Den specialiserande barn- och ungdomspsykiatrin Kalmar län bedriver öppenvårdsverksamhet i Kalmar, Oskarshamn, Västervik och Vimmerby. Det finns också en akutavdelning och två ätstörningsenheter inom kliniken. Västerviks mottagning ansvarar för tre av länets tolv kommuner. Vi strävar efter ett länsövergripande tänk där alla enheterna har ett nära samarbete gällande utvecklingen av den specialiserade barn- och ungdomspsykiatrin. Vi ser barnet som en del i ett sammanhang där barnets behov styr våra insatser. Tillgänglighet, respektfullhet och professionalism är våra ledord. Barnets behov ska alltid formuleras utifrån det specifika sammanhanget i en ömsesidig dialog. Vi erbjuder en intressant och spännande utmaning i en verksamhet som vill utgöra en psykiatri i framkant.

Vi är en del av en länsövergripande psykiatriförvaltning med 600 medarbetare. Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/178

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-06-27

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Ulrika Fagerlind

avdelningschef

0490-864 28

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30