Sjuksköterska Geriatriska kliniken, Enheten för palliativ medicin, EPM

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Enheten för palliativ medicin är en enhet som strävar efter att se och utveckla det friska hos de mest sjuka och ge dem en bra sista tid i livet. Vi erbjuder en arbetsdag som skiftar både i innehåll och utmaningar. Du möter patienter och närstående inne på vårdavdelning men även i deras egna hem. Arbetet är varierat då man arbetar både självständigt och i multiprofessionellt team. Här på EPM arbetar vi med avancerad medicinsk teknik och omvårdnad.

Du erbjuds också att söka en uppdragsutbildning inom palliativ vård på 7,5 hp.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv. Där det är viktigt att kommunikationen är ärlig, öppen och äkta. Erfarenhet och utbildning i palliativ omvårdnad är meriterande, men du förväntas i första hand ha stort intresse och engagemang i palliativ vård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort krävs. 

Vår arbetsplats

Enheten för palliativ medicin- Vårdavdelning 30 är specialiserad inom palliativ slutenvård. Vi har dessutom vår lasarettsanslutnahemsjukvård (LAH) där vi erbjuder specialiserad palliativ hemsjukvård i Kalmar med nära omnejd. Vården är tillgänglig dygnet runt och utförs av ett multiprofessionellt team med särskild kunskap och kompetens i palliativ vård. Vi välkomnar studenter, undersköterskeelever och läkare under utbildning. Vi säkerställer hög kompetens genom internutbildning, kontinuerlig professionell handledning och dagliga reflektionstillfällen. Aktuella forskningsresultat införlivas tidigt i vården.

Välkommen till en arbetsgrupp som stöttar och hjälper varandra och har alltid nära till skratt. Vi strävar efter en öppen, ärlig och äkta dialog i mötet med våra medmänniskor.

Vi arbetar med livet i fokus.

Geriatriska kliniken erbjuder slutenvård, hemsjukvård och poliklinisk verksamhet för den inom region Kalmar län som behöver oss. Vi strävar efter att: - se och utveckla det friska hos de mest sjuka, erbjuda ett geriatriskt eller ett palliativt team till de som behöver det, leda och utveckla den geriatriska och den palliativa medicinens innehåll och omfattning i hela regionen, särskilt prioritera de patienter som har de största behoven. Vården ska kännas trygg och risker ska minimeras.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/813

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-10-14
Upplysning om tjänsten

Ann-Carolin Lönnkvist, avdelningschef

0480-448051
Upplysning om tjänsten

Annelie Gustafsson

0480-448051

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 15 oktober 2022 Lämna synpunkter på innehållet