Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Utbildningsanställning, barnmorska

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Region Kalmar län fortsätter satsa på att ytterligare höja kompetensen inom den specialiserade hälso- och sjukvården. Varje år har vi möjlighet att erbjuda de sjuksköterskor som vill ta steget vidare att specialisera sig till och bli barnmorska. Anställningen är tillsvidare på heltid med placering som utbildningsanställd. Efter genomförd utbildning erhålls anställning som barnmorska vid Kvinnokliniken i Kalmar. Bli en del av en härlig gemenskap och arbete för att bedriva den bästa kvinnovården.

Det är viktigt att du både söker denna utbildningsanställning och även själva utbildningen. Utbildningen på högskolan/universitet söker du här senast den 15 mars 2023.

Läs mer om utbildningsanställning här.

Vi söker

Vi söker främst dig som är legitimerad sjuksköterska och är anställd av Region Kalmar län men även dig som är legitimerad sjuksköterska som inte redan är anställd hos oss men som är intresserad av att vidareutbilda dig har möjlighet att söka. Du ska även vara behörig till aktuell specialistutbildning/program.

Erbjudande om utbildningsanställning kan ske när du har blivit antagen till sökt utbildning.

Vår arbetsplats

Kvinnokliniken består av tre sektioner; Mödrahälsovård, Obstetrik och Gynekologi och där vi i team om läkare, barnmorskor, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare arbetar för att bedriva den bästa kvinnovården. Kvinnokliniken arbetar med förlossnings- och BB-vård, gynekologi, specialistmödravård och uroterapi. Specialistmödravården står för flertalet ultraljudsundersökningar/ultraljudsscreening under graviditet, samt sköter gravida kvinnor med komplicerande sjukdomstillstånd. Den gynekologiska delen inriktar sig på gynekologiska sjukdomar och behandlingar samt tidiga graviditetskomplikationer upp till och med graviditetsvecka 21. På förlossningen/BB vårdas mammor och barn i samband med förlossning samt gravida kvinnor med graviditetskomplikationer from graviditetsvecka 22. Mödrahälsovårdens verksamhet består av graviditetsövervakning, föräldragrupper, preventivmedelsrådgivning, gynekologisk cellprovskontroll samt ungdomsverksamhet. Vi finns på ungdomsmottagningar och familjecentraler, totalt 14 mottagningar.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/176

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-03-31
Upplysning om tjänsten

Cathrine Albertsson, avdelningschef

0480-448186
Upplysning om tjänsten

Linda Svensson, avdelningschef

0480-81952
Upplysning om tjänsten

Maria Bäckman Veinfors, avdelningschef

0480-81681
Upplysning om tjänsten

Helén Ämtvall, avdelningschef

0480-448274
Upplysning om tjänsten

Helen Bengtsson, SRAT

0480-48419
Upplysning om tjänsten

Kristina Ekstrand, Vårdförbundet

0480-81155

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30